Schrijf je in voor het 35+ voetbal (7x7)

Je bent nooit te oud om te voetballen. Sinds een aantal seizoenen heeft de KNVB daarom voor mannen boven de 35+/45+ speciaal 7 tegen 7 voetbal opgericht.

 

Wat houdt dit 35+ (7x7) voetbal in?

Eén keer in de maand op vrijdagavond nemen teams, bestaande uit zeven spelers die minimaal 35 jaar oud zijn (geen dispensatie) het op half veld tegen elkaar op.
Deze vorm kent een reeks van minimaal vier speelavonden op vrijdagavonden in het voor- en najaar. Een vereniging is tijdens de reeks eenmaal gastheer en speelt de overige momenten bij de andere verenigingen in de poule.

 

Er zijn geluiden binnen Achilles dat er interesse is voor deelname aan een 7 tegen 7 competitie 35+. Alvorens, namens Achilles, een team in te schrijven voor de competitie in het najaar 2023 wil het bestuur onderzoeken hoe groot de interesse daadwerkelijk is.

 

Wil jij nog graag een potje voetballen en lid zijn van een 7-tal-team stuur dan een e-mailbericht naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Actueel weerbericht

 

booked.net

Sponsoren

Afgelastingen

 

Websponsoren

Reek