Achilles Reek Tourspel | Neem met eigen team deel aan de Tour de France

De 109e editie van de Ronde van Frankrijk start in Kopenhagen en finisht in Parijs. De ronde begint - door een extra rustdag vanwege de reis van Denemarken naar Frankrijk - al op vrijdag 1 juli en finisht op 24 juli.

 

De Tour de France 2022 wordt een heel andere ronde dan in 2021. Er zijn veel meer aankomsten bergop, waardoor er is gesneden in het aantal sprintkansen. De tijdritkilometers zijn met 53 kilometer nog steeds flink én we gaan koersen over de kasseien van Parijs-Roubaix. De Alpe d'Huez en de beklimming van de Hautacam keren terug en voor de zoveelste keer in de afgelopen jaren finishen we in de eerste week al op La Planche des Belles Filles. Hiervoor is de onverharde laatste kilometer ook weer uit de kast getrokken.

 

Het parcours valt op door z'n veelzijdigheid; ieder type renner kan z'n ei wel kwijt.

 

Als toeschouwer maak je het volgen van de Franse wielerronde net iets levendiger met het inmiddels al jaren populaire Tourspel van Achilles Reek.

 

Meedoen is eenvoudig

 

Je krijgt de kans de Tour de France als ploegleider mee te beleven en de echte spanning te ondergaan. Je kiest vijftien verschillende renners waarvan je denkt dat deze goed zullen presteren. Je spreidt je kansen met een goede mix van sprinters, klimmers en klassementsrenners. Met de gekozen renners zijn in elke etappe punten te verdienen. Hoe dat precies in zijn werk gaat, staat uitgelegd in de spelregels. Degene die na de laatste etappe van de Tour de France de meeste punten heeft, wint een mooi geldbedrag. Ook zijn er elke wedstrijddag dagprijzen te winnen.

 

De renners van je keuze vul je in op het deelnameformulier dat enkele weken voor aanvang van de Tour de France online te vinden is op www.achillestourspel.nl. Een gedrukt exemplaar kun je halen bij Bento schoenen & sportshop. Het deelnamebedrag per inschrijving is 7,50 euro. Je kunt net zo vaak meespelen als je wil. Ook kun je als ploeg meedoen door vier formulieren te koppelen. Leuk voor vrienden, familie of collega’s

Actueel weerbericht

 

booked.net

Sponsoren

Afgelastingen

 

Websponsoren

Achilles Plus Club
Reek