Achilles Reek is op zoek naar trainers en leiders

 Wie zoeken we?

  1. Een leider of assistent trainer* voor de herenselectie van Achilles Reek die bij voorkeur minimaal één keer per week ondersteuning biedt bij de training (dinsdag en/of donderdag) en op zondag voor de begeleiding en organisatie rondom de wedstrijden van het eerste elftal. Daarnaast kan hij als gesprekspartner voor de hoofdtrainer fungeren. Het eerste elftal speelt in de 4e klasse.
  2. Een trainer voor JO19-1 die bij voorkeur minimaal één training per week verzorgt en op zaterdag tijdens wedstrijddagen voor de coaching en begeleiding van het team zorgt. De JO19-1 speelt in de 2e klasse.
  3. Een coach/leider voor MO20-1 die op zaterdag tijdens wedstrijddagen voor de coaching en begeleiding van het team zorgt en optioneel op woensdagavond assisteert bij trainingen.

 

Wat bieden wij?

  • Een leuke en enthousiaste spelersgroep
  • Een club met prima faciliteiten
  • Een gezellige dorpsclub
  • Indien van toepassing een passende vergoeding
  • *Beginnend (assistent) trainer met ambities kan mee trainingen geven onder begeleiding van een trainer met reeds 10 jaar ervaring met selectie teams en diverse jeugdteams. Bij gebleken geschiktheid kan deze ook (deels) trainingen zelfstandig gaan geven.
  • * Beginnend (assistent) trainer kan een opleiding volgen en Achilles is bereid om hierin mee te denken om te financieel te ondersteunen. Denk hierbij aan TC3 senioren.

 

Spreekt één van deze vacatures jou aan? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of neem contact op met volgende personen. Voor leider/assistent trainer herenselectie: Loek Willems (06-10709107) of Tonny v.d. Broek (06-51748642); Voor trainer J019-1 of coach/leider MO20-1: Rob van de Wijst (06-29155689).

Actueel weerbericht

 

booked.net

Sponsoren

Afgelastingen

 

Websponsoren

Reek