Achilles Reek en hoofdtrainer Lenard Weber gaan het 4e seizoen in met elkaar

16 februari 2021

Achilles heeft met haar hoofdtrainer  Lenard Weber een akkoord bereikt over de verlenging van zijn contract met 1 jaar. Zodoende blijft hij ook volgend seizoen verbonden aan de selectie van Achilles Reek.

 

Weber: 'Ik wilden graag nog een seizoen door binnen deze mooie dorpsclub en dit gevoel was gelukkig wederzijds. Ik ben erg blij dat we wederom overstemming hebben bereikt over de verlenging van onze samenwerking. Want we zijn nog lang niet klaar met de weg die we zijn ingeslagen.

 

Willems en Van den Broek namens het bestuur: Wij als bestuur zijn heel tevreden over de aanpak en het enthousiasme van Lenard. Voetbalactiviteiten in het kader van het seizoen 2020 2021 hebben tot nu in beperkte mate plaats gevonden. Het bestuur heeft er desondanks alle vertrouwen in dat ze Lenard zijn aanpak en enthousiasme, het resterende, maar zeker het komende volledige seizoen terug zullen zien.

Een grote trainingsopkomst begin dit seizoen, zijn creatieve trainingsstof, zijn creatieve trainingsopbouw, en zijn positieve bijdrage aan trainingen voor de jeugd tijdens deze lockdown worden door ons zeer gewaardeerd en maken het tot een bijna vanzelfsprekendheid om met Lenard als hoofdtrainer door te gaan.

 

' Weber is bezig aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer bij Achilles Reek. Daarnaast hebben teammanagers Wes Kroot/Luuk Nelissen en assistent scheidsrechter Marco Vissers aangegeven er ook een jaar aan vast te plekken.

Actueel weerbericht

 

booked.net

Sponsoren

Afgelastingen

 

Websponsoren

Theo Willems

Achilles Twitterfeed

AchillesReek
9u geleden
Achilles 1 komt zondag toch nog in actie voor de laatste keer dit jaar. Helaas nog steeds zonder publiek. https://t.co/gRQ8y9wr5E
AchillesReek
01 dec
R.K.S.V. Achilles Reek - Voetbalvereniging r.k.s.v. Achilles Reek zoekt voor het seizoen 2022-2023 een enthousiaste… https://t.co/aBJVsLXVnZ
AchillesReek
28 nov
De nummer 7 van Vorstenbosch maakt zijn 5e goal, 0-5 #achvor
AchillesReek
28 nov
Achilles probeert nog iets terug te doen, maar helaas Vorstenbosch scoort 0-4 #achvor
AchillesReek
28 nov
0-3 ongelukkig balverlies en snelle aanval Vorstenbosch #achvor
AchillesReek
28 nov
Achilles wordt wederom snel verrast, snelle aanval meteen na rust, wordt 0-2 #achvor
Reek